Geannuleerd: Grieks Pasen met De Olijfboom

Geannuleerd: Grieks Pasen met De Olijfboom


Notice: Undefined offset: 1 in /home/vhosts/olijfboomgroningen.nl/httpdocs/wp-includes/media.php on line 71

Update 26/3: Helaas moeten we ons paasfeest in verband met het coronavirus annuleren. Zodra we weer kunnen en mogen en het voor iedereen veilig is prikken we een nieuwe datum!

Kom en vier Grieks Pasen met De Olijfboom in De Loods!

Het Griekse Paasfeest; dé dag om samen met vrienden en familie te genieten van lekker eten en mooie muziek.

De Olijfboom kookt een heerlijk Grieks paasbuffet en de muzikale begeleiding is dit jaar weer van niemand minder dan Michalis Dimas, bouzouki-virtuoos uit Athene (geboren in Groningen), met zijn compagnons:

Dimitris Maris: gitaar, zang
Vanessa Kourtesi: zang
Nikos Kaliouris: viool

Datum: een nieuwe datum volgt zodra de coronacrisis voorbij is
Tijd: 14.00 uur
Plaats: De Loods, Neutronstraat 3, Groningen
Entree: € 32,50 incl. Grieks paasbuffet van De Olijfboom, excl. drank

Reserveren via info@olijfboomgroningen.nl; na elektronische vooraanbetaling is reservering definitief. Betaling aan de deur uitsluitend contant (€ 35,-).

See Less

UPDATE 18/3/2020

Beste mensen, Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus en de maatregelen daaromtrent is er een reële kans dat we ons event moeten verplaatsen naar een datum verder in de toekomst. We zullen de ontwikkelingen nauw volgen en na 6 april hier een beslissing over nemen. Uiteraard zal ieders gezondheid daarbij prioriteit hebben. Iedereen die al een ticket heeft gekocht zal uiteraard bij annulering of verplaatsing naar een andere datum het geld retour krijgen. We houden jullie op de hoogte! 🙏🎶🥂