Bezorgen / Afhalen

Beste klanten, door de omstandigheden rond het coronavirus is uiteraard ook ons restaurant gesloten. Gelukkig is de Traiterie nog wel geopend voor thuisbezorging en afhalen. Uiteraard wel met aangepaste werkwijze en volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook hebben we aangepaste openingstijden; we zijn nu van dinsdag tot en met zondag geopend van 16.30 uur tot 21.00 uur.

Je kunt ons eten thuis laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl en Fooddrop. Deze sites hanteren wel een maximum afstand van het restaurant tot de bezorglocatie van rond de 2 tot 3 kilometer.

Om toch een bestelling af te kunnen halen hebben we onderstaande werkwijze geïntroduceerd:

1. Gezien de bijzondere situatie hebben we een aangepast menu waaruit je kunt kiezen
2. Je kunt je bestelling doorgeven op de volgende wijze:
– tot 15.00 uur via email (info@olijfboomgroningen.nl) of met een bericht via facebook – vanaf 15.00 uur uitsluitend telefonisch (050-7370078)
3. Wij nemen telefonisch contact op (indien geen telefonische bestelling) voor een bevestiging en om een afhaaltijd af te spreken (in overleg is voor 16.30 uur ook mogelijk)
4. De bestelling wordt koud of warm afgehaald en kan uitsluitend per PIN worden afgerekend
5. Wij laten max. 1 persoon toe in de Traiterie, mocht er een andere klant of bezorgmedewerker al aanwezig zijn, wacht dan alsjeblieft buiten
6. Neem bij het afhalen van de bestelling, zowel binnen als buiten, 1.5 meter afstand in acht

Ieders gezondheid blijft op nummer 1. We nemen uiterst scherpe hygiëneregels in acht bij de bereiding en verkoop van onze gerechten. Bij enige klachten blijven wij of onze medewerkers thuis; we verwachten dit ook van onze klanten. Alleen zo kunnen we voor jullie blijven koken en De Olijfboom open houden voor bezorging en afhalen.

We hopen jullie snel weer te zien. Blijf gezond, gelukkig en geniet van lekker eten!

De Olijfboom