Welkom bij De Olijfboom

Proef de Griekse gastvrijheid

greek cuisine

Al sinds 2014 gelegen aan de Steentilstraat en inmiddels een begrip in de stad. In januari 2023 hebben we een metamorfose ondergaan en is het oude winkelgedeelte bij het restaurant getrokken.

Kom genieten van onze huisgemaakte, vertrouwde én nieuwe recepten. Ervaar het authentieke Griekse tafelen in de gezellige en ongedwongen sfeer van de Olijfboom. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur en bieden plaats aan groepen tot 20 personen.

Je favoriete pita’s en andere gerechten voor take in en take out vind je op een steenworpafstand aan de Oosterstraat 40 in onze nieuwe Canteen.

Menukaart Cuisine

reserveren

Reserveer eenvoudig via de reserveringsknop een plekje voor de Cuisine aan de Steentilstraat 28. Lukt het online niet, dan kun je ook altijd bellen naar 050-7370078.

Indien je ver van te voren wilt reserveren kun je een e-mail sturen naar info@olijfboomgroningen.nl. Reserveringen voor de dag zelf worden niet per email aangenomen.

We bieden ook ruimte aan (grote) groepen. Vanaf 4 personen kun je ons heerlijke groepsmenu kiezen; een proeverij van onze voor- en hoofdgerechten (en eventueel nagerechten). Gezellig tafelen met allerlei verschillende hapjes en gerechten.

Reserveren  

Openingstijden

Greek Canteen

dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 21:00 uur

zondag en maandag gesloten

Greek Cuisine

dinsdag tot en met zaterdag van 17:00 tot 22:00 uur

de keuken sluit om 21:00 uur

zondag en maandag gesloten

Sfeerimpressie